• africa-s-best-kids-organics-no-lye-relaxer-system-kit-regular

Voor een levensduur van sterke, gezonde uitziend haar, beginnen direct met African Pride Olive Miracle Dream Kids. Hun formules gebruiken de fijnste extra vierge olijfolie en Afrikaanse kruiden en oliën die zijn gebruikt voor de generaties te versterken en beschermen het haar.

African Pride Dream Kids Olive Miracle relaxer Kit is uitsluitend samengesteld voor kinderen delicate haar en gevoelige hoofdhuid, Dream Kids Anti-Breuk No-Lye relaxer System Olive Miracle formule maakt het haar zachter, zachter en beter beheersbaar dan ooit tevoren. Vitaminerijke Afrikaanse Shea boter, olijfolie en kruiden Olie Extracten bezielen conditioners en moisturizers diep in haar.

African Pride Dream Kids Olive Miracle relaxer Kit: Handleiding, Handschoenen & Mixing Stick, Herbal Infusion Pack, Liquid Activator, Conditioning No-Lye Creme relaxer, neutraliserende shampoo, ontklitten Moisturizing Conditioner

Hoe te gebruiken: Volg de aanwijzingen zorgvuldig op huidirritatie en haaruitval voorkomen. Een normblad is inbegrepen in alle African Pride Dream Kids Olive Miracle relaxer Kits die richting over hoe het product te gebruiken, met inbegrip van waarschuwingen en do's en don'ts biedt. Voer altijd een streng test vóór elk gebruik om er zeker van haar te maken en de hoofdhuid is bereid voor relaxer toepassing.

- Zachte bescherming
- Houdt haar sterk
- All-in-een kit

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

africa-s-best-kids-organics-no-lye-relaxer-system-kit-regular

  • Model: African Pride - Dream Kids Olive Miracle Relaxer Kit (Regular)
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €5,95


Tags: africa-s-best-kids-organics-no-lye-relaxer-system-kit-regular