Ona's Afro Hair & Beauty Shop respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ona's Afro Hair & Beauty Shop gebruikt uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Anders dan dat, zal Ona's Afro Hair & Beauty Shop alleen persoonlijke informatie gebruiken met uw toestemming. Ona's Afro Hair & Beauty Shop zal uw gegevens niet verkopen. Ona's Afro Hair & Beauty Shop zal uw persoonlijke gegevens alleen met derden delen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te beschermen.

Ona's Afro Hair & Beauty Shop maakt gebruik van de verzamelde gegevens van de klanten voor de volgende diensten: als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling te verwerken. Om het winkelen op onze site zo aangenaam mogelijk te maken, slaan wij uw persoonlijke gegevens en de gegevens van uw bestelling en de informatie met betrekking tot het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en titels aanbevelen die u kunnen interesseren. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u een account bij ons maakt, bewaren wij uw gegevens op een beveiligde server. In uw account slaat Ona┬┤s Afro Hair & Beauty Shop informatie op, zoals uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u niet opnieuw hoeft te registreren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons. Ona's Afro Hair & Beauty Shop waardeert het vertrouwen dat u in ons stelt en Ona's Afro Hair & Beauty Shop zal daarom uw gegevens zeer zorgvuldig behandelen. Uw gegevens zullen altijd worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Als u vragen hebt over ons privacy beleid, stuur dan een e-mail naar info@onasafro.nl.