Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Na herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om je product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van je huis naar de webshop zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, wordt het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd. Om dit recht uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen via info@onasafro.nl

Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten.

Wat te doen bij een verkeerde levering?
Als je een verkeerde levering hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail; info@onasafro.nl; of telefoonnummer: 038 453 6874 Onze medewerkers helpen u graag verder en lossen dit probleem direct met u op.

Vergeet het pakket niet voldoende te stempelen!
Retouren die ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd naar Onas Afro Beauty worden gestuurd, worden door ons niet geaccepteerd. We raden je ook aan om het pakket te verzekeren. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Uw klacht wordt binnen drie dagen na ontvangst in behandeling genomen en opgelost.

Welke producten kan ik niet retourneren?
Enkele uitzonderingen voor retourzendingen zijn pruiken die net uit de verpakking zijn gehaald en bescherming, hairextensions die uit de verpakking zijn gehaald en verbruiksartikelen die al zijn geopend, zoals shampoos, conditioners, gel, wax, enz. Deze producten kunnen niet worden teruggestuurd.

Hoe retourneer je een product dat je niet bevalt?
Heb je een product online gekocht en voldoet het niet aan je verwachtingen? Stuur het product dan naar ons terug. U dient het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren (de bij PostNL bekende datum van ontvangst geldt). Het product moet in een verkoopbare staat zijn. Het is niet mogelijk om een ​​verbruiksartikel te retourneren. Dit geldt voor producten als shampoos, conditioners, stylingartikelen, handschoenen en dergelijke. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Na ontbinding zal Onas Afro Beauty het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op je rekening.

PRODUCTEN RETOURNEREN

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de producten die u bestelt, volledig en volgens uw specificaties bij u worden afgeleverd. Mocht u echter een onvolledige bestelling ontvangen, of andere artikelen dan u heeft besteld, of er is een andere reden waarom u niet tevreden bent met de bestelling, dan kunt u de bestelling retourneren, of alle producten die bij de bestelling zijn inbegrepen, en een volledige terugbetaling voor de items.

Bepaalde producten gekocht bij Onas Afro Beauty kunnen niet geretourneerd worden. Ze vallen in de volgende categorieën:

- Goederen die duidelijk gepersonaliseerd zijn of volgens uw specificaties zijn gemaakt
- Goederen die snel kunnen bederven
- Verzegelde goederen die vanwege gezondheidsbescherming of hygiënische redenen niet geschikt zijn voor retournering, indien geopend, bijvoorbeeld make-uppruiken en haarstukjes

Ga zorgvuldig om met de goederen terwijl u onder uw hoede bent. Alle geretourneerde goederen moeten in een verkoopbare staat zijn. Ze moeten ongedragen/ongebruikt zijn met de originele labels eraan en in de originele verpakking. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de goederen op de juiste manier worden verpakt om ervoor te zorgen dat ze niet worden beschadigd tijdens het retourtransport.

Als je een bestelling wilt retourneren, of een deel van de producten die bij een bestelling zijn inbegrepen, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen contact op met Onas Afro Beauty and Hair Shop, inclusief de volgende informatie:

- uw naam,
- bestelnummer,
- het artikel of de artikelen die u wilt retourneren, en
- optioneel een reden voor uw retour: niet tevreden met artikel, artikel kwam niet overeen met beschrijving, beschadigd artikel, verkeerd artikel of een andere reden.

- uw naam,
- bestelnummer,
- het artikel of de artikelen die u wilt retourneren, en
- optioneel een reden voor uw retour: niet tevreden met artikel, artikel kwam niet overeen met beschrijving, beschadigd artikel, verkeerd artikel of een andere reden.

- Telefoon: 038 453 6874 (maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur)
- E-mail: info@onasafro.nl
- Onze klantenservice zal je specifieke instructies sturen over hoe je het (de) retourpakket(ten) naar de winkel(s) moet sturen. Stuur het retourpakket niet voordat je de instructies hebt ontvangen.

PRODUCTEN TERUG NAAR ONAS AFRO BEAUTY

Goederen moeten zonder onnodige vertraging worden geretourneerd en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat u ons op de hoogte heeft gesteld van uw annulering.

We raden u ten zeerste aan om aangetekende post te gebruiken (en eventuele waardevolle pakketten te verzekeren). We nemen geen verantwoordelijkheid voor zendingen die verloren gaan of beschadigd raken tijdens het retourtransport.

Zorg ervoor dat u een bewijs van ontvangst van de verzending bewaart, zodat in het onwaarschijnlijke geval dat uw pakket zoekraakt, u een bewijs heeft dat u het hebt verzonden.

ONAS AFRO BEAUTY
THOMAS A KEMPISSTRAAT 18,
8021 BB ZWOLLE
NEDERLAND.

TERUGBETALINGEN

U wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen teruggestort. We zullen u per e-mail op de hoogte stellen zodra de producten bij ons zijn aangekomen en zijn geaccepteerd voor retournering.

Tenzij een product of producten die u wilt retourneren beschadigd of defect bij u zijn aangekomen, bent u verantwoordelijk voor de retourtransportkosten.

Op voorwaarde dat je alle producten retourneert, zullen we de standaard verzendkosten terugbetalen die je hebt betaald voor de oorspronkelijke levering. Als u ervoor kiest om te betalen voor een niet-standaard levering, vergoeden we alleen de kosten van onze goedkoopste, standaard levering.

BESCHADIGDE OF DEFECTE GOEDEREN

Als je een beschadigd, kapot of defect product ontvangt, neem dan zo snel mogelijk contact op met Onas Afro Beauty. Vermeld in ieder geval de volgende informatie:

- Naam,
- Bestelnummer,
- Naam van het (de) beschadigde product(en), en
- Vermeld de aard van de schade met bijgevoegde foto

Over het algemeen zullen we u instrueren om het beschadigde product naar ons terug te sturen. Zodra het ons bereikt, sturen we je een vervangend product. Als de vervanging niet kan worden gemaakt, of als u de bestelling wilt annuleren, wordt u volledig terugbetaald. U krijgt ook een vergoeding voor redelijke verzendkosten voor het retourneren van beschadigde of defecte goederen zodra we uw verzendbewijs hebben ontvangen.

Als de buitenverpakking van uw bestelling bij aankomst duidelijk beschadigd is en u vermoedt dat de producten ook beschadigd zijn, kunt u de levering weigeren of de goederen accepteren en voor beschadigd tekenen. In beide gevallen dient u Onas Afro Beauty zo snel mogelijk op de hoogte te stellen.

LEVERING WEIGEREN

Als u de levering van uw bestelling geheel of gedeeltelijk weigert (waarbij de producten of de verpakking niet beschadigd of defect lijken te zijn), bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten. Alle vergoedingen en kosten die door ons worden gemaakt als gevolg van het weigeren van een pakket, worden in mindering gebracht op de terugbetaling van uw goederen.